Adventtikalenterien myynti alkaa pian!

 

Lippukuntamme hankkii loka–marraskuussa varoja perinteisesti myymällä Partiolaisten adventtikalentereita.

Myynti alkaa tänä vuonna lippukuntamme osalta maanantaina 19.10. ja päättyy torstaina 26.11.

Partiolaisten adventtikalenterimyynnillä on pitkät ja ansiokkaat perinteet: adventtikalentereita on myyty jo 68 vuotta! Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 7 €, josta lippukuntamme saa suurimman osan (partiopiiri ja keskusjärjestö pienemmät osat). Partiolaisten adventtikalentereiden myynti ei ole tuloveron tai arvonlisäveron alaista tuloa eikä siihen tarvita rahankeräyslupaa.


Tavoite

Lippukuntamme tavoitteena on hankkia toimintarahaa, jotta pystymme järjestämään jäsenillemme laadukasta toimintaa niin, että retkien ja leirien osallistumismaksut pysyvät kohtuullisen matalana.


Ohjeita myyntiin

Hyvät partiolaisen vanhemmat: partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä. Meidät tunnistetaan partioasusta, mutta vähintään partiohuivi pitää siis olla myydessä kaulassa. Vanhemmat voivat myös opastaa reippaaseen ja kohteliaaseen käytökseen ja antaa vaikka pientä myyntikoulutusta. Myös rahan käsittelyä myyntitilanteessa kannattaa harjoitella. Lisää ohjeita löytyy lupalapun kääntöpuolelta. Mikäli jokin asia jää epäselväksi, lisätietoja saat lippukunnan joulukampanjapäälliköltä.


Mistä saan kalentereita?

Kalentereita saat myyntiin 19.10. alkaen palauttamalla lupalapun keskimmäisen osan omalle johtajallesi. Lupalappuja saa myös omalta johtajalta viikoittaisissa kokoontumisissa. Mikäli et osallistu viikottaiseen toimintaan ja haluat kalentereita myyntiin, voit käydä jonkin ryhmän viikoittaisella kerralla hakemassa kalentereita, tai ottaa yhteyttä joulukampanjapäällikköön.


Kalenterien tilitys

Kalenterit tulee tilittää 26.11.2015 mennessä, johon mennessä kaikki rahat myydyistä kalentereista on tilitetty ja myymättömät kalenterit on palautettuna omalle johtajalle.

Välttääksemme käteisen kertymistä kololle, toivomme että myynnistä kertyneet rahat tilitetään lippukuntamme Holvi-verkkokaupan kautta. Verkkokauppa löytyy osoitteesta pylarit.net/holvi. Valitse ”Adventtikalenteritilitys 1 kpl” ja lisää tuotetta koriisi niin monta kuin sinulla on kalentereita tilitettävänä. Muista merkitä myyjän nimi "Maksaja"-kenttään. Maksaa voit verkkopankissa tai luottokortilla.

Johtajat ottavat käteistä vastaan vain poikkeustapauksissa, ja tästä tulee sopia etukäteen joulukampanjapäällikön ja oman johtajan kanssa. Kaikissa tilitykseen liittyvissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä joulukampanjapäällikköön.


Palkinnot

Partiopiiri palkitsee kaikki vähintään 12 kalenteria myynyttä tonttumerkillä, jonka voi esimerkiksi ommella partiopaitaan. Yli 100 kalenteria myyneet saavat "Tehomyyjä"tonttumerkin. Myös lippukuntamme palkitsee parhaat myyjät puurojuhlassa joulukuussa.


Joulunodotusterveisin,

Pyhän Laurin Ritarien johtajisto
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Joulukampanjapäällikkö
Valtteri Hannula, 0407767539