Syksyn 2015 partiotoiminta alkaa!

Koulujen alkamisen myötä on vuorossa syksyn partiotoiminnan aloittaminen. Viikottaiset partiokokoukset pidetään partiokolollamme osoitteessa Pappilankuja 7 (sijainti ja kartta).

Tänä syksynä viikoittaiset ryhmät, kokousajat, ensimmäisen kerran päivämäärä ja ryhmän johtajat ovat seuraavat:

 

Sudenpennut 1 - Uudet jäsenet

Maanantaisin 17.30-18.40 – alkaen 24.8.

Johtajina Sirja "Sipsi" Turunen ja Esa Kokko-

 

Sudenpennut 2 - Vanhat jäsenet "Sudet & Hait"

Maanantaisin 18.50-20.00 – alkaen 24.8.

Johtajina Sirja "Sipsi" Turunen ja Esa Kokko.

 

Seikkailijat 1 - Sudenpennuista siirtyvät "Karhut" ja uudet jäsenet

Torstaisin 18.00-19.30 – alkaen 27.8.

Johtajina Jenni McDonald ja Tarpojat (johtamisharjoittelu).

 

Seikkailijat 2 - Vanhat jäsenet "Lentävät lehmät & Dinokingit"

Keskiviikkoisin 17.30-19.00 – alkaen 26.8.

Johtajina Patricia "Pate" Lohman, Aino Hukkanen ja Tarpojat (johtamisharjoittelu).

 

Tarpojat - Vanhat jäsenet "Salamidonitsit"

Erikseen sovitut tiistait 18.00-19.30 – alkaen 25.8.

Johtajana Markus "Make" Saikkonen.

Tarpojatapaamiset poikkeuksellisesti 2-3 viikon välein.

 


 

Partiokauden avausnuotio järjestetään kolollamme (Pappilankuja 7) tiistaina 8.9. klo 18-20. Tervetulleita ovat kaikki partiolaisemme ja uudet jäsenet, heidän huoltajansa ja miksei vaikka koko perhe!  Luvassa on ainakin vaahtokarkkien paistoa, hyvää partioseuraa ja vapaamuotoista tutustumista niin partiokoloon, partiotoimintaan kuin itse PyLaReihinkin. Avausnuotion alkuun, noin klo 18.30-19.00 pidetään vanhempaintuokio. Mukaan et tarvitse muuta kuin oman mehumukin – nähdään siis avausnuotiolla!

 

Opas partiolaisille ja heidän huoltajilleen päivitetään tälle syksylle viimeistään ensi viikolla ja sen sähköinen versio lähetetään postituslista-jakelulla samalla kertaa kuin syksyn tapahtumakalenteri. Kannattaa käydä lukemassa opus valmistuttuaan netissä tai pyytää mukaan paperisena partiokerralta tai avausnuotiolta. Opuksesta löytyy paljon yksityiskohtaista tietoa PyLaReista ja partiosta – suosittelemme että kaikki lukevat sen muistin virkistykseksi! Jos kaipaa vain pelkkää partiofaktaa ilman ajankohtaisia tapahtumakalentereita ja muuta, voi viime vuoden oppaasta (PDF) tiirailla nämä tiedot.

 

Tarkista ja päivitä yhteystiedot helposti itse Kuksa-järjestelmällä. Toivomme että kaikki jäsenemme tarkistavat niin puhelinnumerot, osoitteet kuin muutkin tiedot huoltajien ja partiolaisten osalta, jotta saamme viestit aina perille. Avuksi löytyy helppo ohje huoltajille (PDF), joka on lähetetty myös Partio-lehden numerossa 4/2014. Ohjeen avulla voit rekisteröityä, tarkistaa yhteystiedot ja vaikka esimerkiksi muuttaa laskutustavaksi e-laskun. Mahdollisissa ongelmissa voitte olla yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan Valtteri Hannulaan.

 


 

Oletko sinä seuraava partiotoiminnan mahdollistava aikuinen?

 

Kaikki jäsenjonossa olleet on saatu mahdutettua ryhmiin ja nyt useat ryhmät ovat melko täynnä. Kartanonkoskella, Tammistossa ja lähialueilla olisi kuitenkin enemmän kysyntää partiolle pienen mainostuksen avulla – nykyinen johtajamäärämme ei kuitenkaan pysty aloittamaan enempää ryhmiä.

Riittävän moni toiminnassa mukana oleva käsipari takaa sen, että lippukunnassa järjestetään viikottaisten kokousten lisäksi erilaisia retkiä ja muita tapahtumia, ja mahdollisimman moni alueen lapsi ja nuori pääsee mukaan partiotoimintaan. Toivoisimmekin, että Teistä partiolaisten huoltajista, lähipiiristänne tai miksei vaikka naapurista löytyisi muutama kiinnostunut, jotka haluaisivat mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen partiotoiminnan jatkumisen tulevaisuudessakin. Laadukas toiminta edesauttaa lippukunnan säilymistä elinvoimaisena.

Pelkästään pääkaupunkiseudun partiotoiminnassa tehdään yli miljoona tuntia vapaaehtoistyötä vuosittain, tämä vastaa jopa 600 nuorisotyöntekijän vuosittaista työpanosta. Tehtävä on siis tärkeä, eikä mitään aikaisempaa kokemusta partiosta edes tarvita.  Me koulutamme kaikki kiinnostuneet jokaiselle omannäköisiksi räätälöityihin pesteihin – oli se sitten viikoittaisen sudenpenturyhmän avustava johtaminen, seikkailijoiden metsäretken organisoiminen tai lippukunnan kirveiden teroittaminen. Olisiko sinusta Mahdollistajaksi? Partio tarjoaa elämyksiä myös aikuiselle: toimintaa lasten kanssa luonnossa, retkiä, retkikeittiön pyörittämistä, vaelluksia, iltanuotioita ja paljon muuta... Partio voi olla myös koko perheen harrastus. Meihin voi olla yhteydessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin kerromme mieluusti lisää!

 


 

Lopettaneet jäsenet

Mikäli partiolaisenne ei enää jatka tämän mahtavan harrastuksen parissa, tai olet uusi jäsen etkä jostain syystä haluakaan vastaanottaa sinulle tarjottua paikkaa, niin ilmoitattehan siitä meille. Näin saamme vapautuvat paikat uusien jäsenten käyttöön.

 


 

Tässä kuulumiset tältä erää, jos jäi jotain kysyttävää yleisesti niin parhaiten saatte johtajistoon yhteyden Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. -sähköpostin kautta – johtajien yhteystiedot löytyvät internet-sivuiltamme. Muistakaa myös käydä tykkäämässä Facebook-sivustamme ja lisätä sähköpostiosoitteesi postituslistallemme jos se ei vielä ole siellä.  Näin varmistat että sähköiset viestit löytävät aina perille. Ilmoittakaa meille ja Kuksaan myös mahdollisesti päivittyneet osoitetiedot, jotta normaali etanapostikin löytää perille.

 

Oikein hyvää syksyn alkua kaikille ja nähdään partion merkeissä!

 

Ystävällisin terveisin,

Pyhän Laurin Ritarien johtajisto

 

Pssst... Partiotapahtumissa jo nähtyä uniikilla PyLaRit-kuosilla varustettua tuubihuivia saa edelleen Holvi-kaupastamme 15 euron hintaan. Käy ihmeessä tilaamassa PyLaRien ikioma partiovaruste jäsenellemme, itsellesi tai vaikka mummulle lahjaksi. Tuet samalla suoraan Pyhän Laurin Ritarien partiotoimintaa! Tuotetta on saatavilla niin kololta noudettuna kuin postitettuna.