Lippukuntaretki Circus Magnifico 8.-10.5.2015

Lähde mukaan lippukuntaretkelle Espoon Siikajärvelle aivan Nuuksion kansallispuiston tuntumaan 8.-10.5.! Retkipaikkana toimii Vaaran Vaeltajien kämppä Vavakka (Suopursuntie 11, Espoo). Retkelle ovat tervetulleita kaikki lippukuntamme partiolaiset ja myös muutama huoltaja sopisi hyvin mukaan apukäsiksi keittiöön tai ohjelman pariin! Lue lisää uutisesta tai retkikirjeestä (PDF).

PyLaRit esittää: Circus Magnifico

Sirkus on saapunut Nuuksioon! Retkeilyn ja mahtavan partiomeiningin lisäksi retken tunnelmaa värittää salaperäinen sirkus. Ohjelmassa on luvassa hauskaa päiväohjelmaa, magiaa iltanuotiolla sekä villiä menoa sunnuntain maastopelissä. Viikonlopun ajaksi sudenpennut majoittuvat sisätiloihin ja sitä vanhemmat nukkuvat ulkona teltoissa – sudenpennutkin voivat halutessaan nukkua ulkona.

Retki alkaa perjantaina 8.5. klo 17.30 kololta, josta lähdemme kohti Siikajärveä kimppakyydeillä. Takaisin lähdemme Siikajärveltä sunnuntaina 10.5. klo 14.30. Kololla olemme noin klo 15.15 ja lopetamme retken yhteisesti siellä. Retki maksaa 15 euroa. Vanhemmille retki on ilmainen. 
 

Ilmoittautuminen käynnissä 3.5 asti

Ilmoittaudu mukaan retkelle sunnuntaihin 3.5. mennessä maksamalla retkimaksu PyLaRien Holvi-verkkokauppaan: pylarit.net/holvi. Muista vastata kaikkiin Holvissa esitettyihin kysymyksiin niin ilmoittautujasta kuin kimppakyydeistä ja lähetä meille tarvittaessa lisätiedot ja -kysymykset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sähköpostiosoitteeseen.

Nähdään toukokuussa Nuuksiossa!

Keväisin terveisin,
Pyhän Laurin Ritarien johtajisto

 

Tämä viesti lähetetään kaikille partiolaisille myös paperisina kotiin pikimmiten, voit myös halutessasi ladata tulostettavan version retkikirjeestä viereisestä linkistä (PDF, 1Mt). Retkikirjeestä löytyy pakkauslista vähintään mukaan pakattavista tavaroista, joten kannattaa lukea se huolella! Suosittelemme myös että mukaan lähtevä partiolainen pakkaa itse rinkkansa, jotta tavarat löytyvät myös retkellä helposti.