Oletko sinä seuraava partiotoiminnan mahdollistava aikuinen?

Kaikki jäsenjonossa olleet on saatu mahdutettua ryhmiin ja nyt etenkin sudenpentujen ryhmät ovat aivan täynnä. Tällä hetkellä johtajien määrä on todella kortilla, sillä ryhmiä on peräti kaksi enemmän kuin viime vuonna ja johtajia ainoastaan vastaava määrä.

Riittävän moni toiminnassa mukana oleva käsipari takaa sen, että lippukunnassa järjestetään viikottaisten kokousten lisäksi erilaisia retkiä ja muita tapahtumia, ja mahdollisimman moni alueen lapsi ja nuori pääsee mukaan partiotoimintaan. Toivoisimmekin, että Teistä partiolaisten huoltajista, lähipiiristänne tai miksei vaikka naapurista löytyisi muutama kiinnostunut, jotka haluaisivat mahdollistaa laadukkaan ja turvallisen partiotoiminnan jatkumisen tulevaisuudessakin. Laadukas toiminta edesauttaa lippukunnan säilymistä elinvoimaisena. 

 

Pelkästään pääkaupunkiseudun partiotoiminnassa tehdään yli miljoona tuntia vapaaehtoistyötä vuosittain, tämä vastaa jopa 600 nuorisotyöntekijän vuosittaista työpanosta. Tehtävä on siis tärkeä, eikä mitään aikaisempaa kokemusta partiosta edes tarvita.  Me koulutamme kaikki kiinnostuneet jokaiselle omannäköisiksi räätälöityihin pesteihin – oli se sitten viikoittaisen sudenpenturyhmän avustava johtaminen, seikkailijoiden metsäretken organisoiminen tai lippukunnan kirveiden teroittaminen. Olisiko sinusta Mahdollistajaksi? Partio tarjoaa elämyksiä myös aikuiselle: toimintaa lasten kanssa luonnossa, retkiä, retkikeittiön pyörittämistä, vaelluksia, iltanuotioita ja paljon muuta... Partio voi olla myös koko perheen harrastus. Meihin voi olla yhteydessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin kerromme mieluusti lisää!