Uutiset

Adventtikalenterien myynti alkaa pian!

 

Lippukuntamme hankkii loka–marraskuussa varoja perinteisesti myymällä Partiolaisten adventtikalentereita.

Lue lisää: Adventtikalenterien myynti alkaa pian!

Seikkailijoiden ja tarpojien syksyn kohokohdat

Seikkailijat ja tarpojat pääsevät osallistumaan Laten Laukka -partiotaitokilpailuun sekä Maastoretkelle, lisätietoja tiedotteesta (PDF), joka jaossa myös partiokerroilla.

Tiedote syksyn 2015 partiolaisille

Hei partiolaiset ja kotiväki!

Koulut  ja partiotoiminta ovat nyt käynnistyneet ja on aika katsastaa mitä muuta syksy tuo tullessaan. Tähän tiedotteeseen olemme koonneet kaikki tapahtumat, jotka pyydämme jo nyt laittamaan kalentereihin. Muistakaa ilmoittautua niihin mukaan ajoissa. Tapahtumista tiedotetaan vielä lähempänä tarkemmin ja ilmoittautuneihin ollaan yhteyksissä maksujen ja muiden lisätietojen osalta. Ryhmänjohtajien yhteystiedot löytyvät netistä: pylarit.net/lippukunta/yhteystiedot. Lisäksi huomioikaa:

Lue lisää: Tiedote syksyn 2015 partiolaisille

Partiokauden avausnuotio 8.9.2015

Partiokauden avausnuotio järjestetään kolollamme tiistaina  8.9. klo 18-20. Tervetulleita ovat kaikki partiolaisemme ja uudet jäsenet, heidän huoltajansa ja miksei vaikka koko perhe! Luvassa on ainakin vaahtokarkkien paistoa, hyvää partioseuraa ja vapaamuotoista tutustumista niin partiokoloon, partiotoimintaan kuin itse PyLaReihinkin. Avausnuotion alkuun, noin klo 18.30-19.00 pidetään vanhempaintuokio. Mukaan et tarvitse muuta kuin oman mehumukin – nähdään siis avausnuotiolla syyskuussa!

Syksyn 2015 partiotoiminta alkaa!

Koulujen alkamisen myötä on vuorossa syksyn partiotoiminnan aloittaminen. Viikottaiset partiokokoukset pidetään partiokolollamme osoitteessa Pappilankuja 7 (sijainti ja kartta).

Tänä syksynä viikoittaiset ryhmät, kokousajat, ensimmäisen kerran päivämäärä ja ryhmän johtajat ovat seuraavat:

Lue lisää: Syksyn 2015 partiotoiminta alkaa!