Ryhmät

Viikoittainen partiotoiminta tapahtuu ikäkausittain jaetuissa ryhmissä. Ryhmiä johtaa koulutettu johtajisto, joka koostuu samoajista, vaeltajista ja yli 22-vuotiaista toiminnan mahdollistajista. Syksyllä 2016 Pyhän Laurin Ritareissa toimivat seuraavat ryhmät:
 
Liito-oravat (Sudenpennut 1, -08 ja -09 syntyneet) Täynnä
Maanantaisin 17.30-18.40
Ryhmän johtajina toimivat Esa Kokko ja Sirja "Sipsi" Turunen.

Siilit (Sudenpennut 2, -07 syntyneet) Kysy
Maanantaisin 18.45-20.00
Ryhmän johtajina toimivat Esa Kokko ja Sirja "Sipsi" Turunen.

Seikkailijat (05-06 syntyneet)  KYSY
Torstaisin 18.00-19.30
Ryhmän johtajina toimivat Tapio Uzal, Joonas Heimonen ja Inka Laakso

Ryhmiä koskevat kysymykset kannattaa tehdä suoraan ryhmänjohtajille. Lisää tietoa ikäkausista ja partiosta löydät Mitä partio on -sivulta.

TILAA = Toimintaan mahtuu mukaan vaikka heti!
KYSY = Muutama paikka saattaa löytyä, kysy osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai suoraan ryhmän johtajalta.
TÄYNNÄ = Valitettavasti ryhmä on tällä hetkellä täynnä, voit kuitenkin täyttää Liittymislomakkeen jos jokin paikka vapautuisi tai uusi ryhmä muodostettaisiin.

Ajankohtaista

Partiovuosi 2016-2017 käyntiin!
PyLaRien johtajisto on nyt päättänyt syksyn toiminnasta ja käsitellyt jäsenjonon. Kaikille nykyisille jäsenille ja jäsenjonosta otetuille uusille jäsenille lähetetään s-posti, josta selviää mm. oma ryhmä. Jäsenjonoon voi ilmoittautua yhä liittymislomakkeella.

Liity postituslistalle
Pysy kartalla lippukunnan tapahtumista ja liity nyt postituslistalle. Liittyminen on helppoa ja vie vain hetken, voit myös poistaa itsesi listalta koska tahansa.

Aikuisia mukaan toimintaan!
Tarvitsemme toimintaamme mukaan lisää käsipareja, jotka takaavat sen, että lippukuntamme säilyy myös jatkossa elinvoimaisena ja mahdollisimman moni alueen lapsi ja nuori pääsee mukaan partiotoimintaan. Haluaisitko sinä liittyä PyLaReihin?