Jäseneksi?

Valmiina liittymään mukaan?

Täytä liittymislomake tai lähetä meille postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. – me otamme sen jälkeen sinuun yhteyttä! Ryhmät-sivulta selviää tämänhetkinen jäsentilanne ryhmäkohtaisesti. Siitä saat suuntaa antavaa arviota kuinka nopeasti pääsee Pyhän Laurin Ritarien toimintaan mukaan.

 

Pyhän Laurin Ritareilla on noin 60 jäsentä, joista noin 10 on johtajia. Tämä tarkoittaa että lippukunnassa on johtajapula ja uusien ryhmien aloittaminen on haastavaa. Tällä hetkellä kaikkiin jo toimiviin ryhmiin mahtuu kuitenkin mukaan lisää uusia jäseniä, joten ota rohkeasti yhteyttä! Pidämme myös lisäksi jäsenjonoa, josta otetaan jäseniä jo toimiviin ryhmiin ja uusiin ryhmiin aina kun mahdollista. Useimmiten mukaan toimintaan pääsee partiokauden alussa eli syksyllä.
 
Jos olet kiinnostunut jäseneksi liittymisestä, kätevimmin pääset kyselemään vapaita paikkoja liittymislomakkeen avulla. Huomioithan että partion aloittamiseksi liittyjän täytyy vähintään aloittaa peruskoulu samana syksynä kuin aloittaa partion. Jäsenjonoon voi liittyä kuitenkin jo aiemmin jotta paikka partiossa olisi varmempi. Yläikärajoja ei ole, eikä partioon liittyminen ole koskaan liian myöhäistä!
 
Muistathan lukea lisää partiotoiminnasta Mitä partio on -sivulta ja katsoa myös sivulta alempaa löytyvän Partiofakta-videon. Videolta näet omin silmin mitä partiossa tehdään, kuulet eri ikäisten partiolaisten kertovan harrastuksestaan, sekä tietenkin saat ison annoksen tuhtia partiofaktaa!
 
 
Mitä partio maksaa?
Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on noin 60 euroa vuodessa. Samaan perheeseen kuuluvilta muilta alle 17-vuotiailta jäseniltä maksu on hieman pienempi. Maksettuaan jäsenmaksun partiolainen voi osallistua lippukunnan ja piirin toimintaan sekä valtakunnalliseen ja kansainväliseen partiotoimintaan. Jäsenmaksukuitin saa kun lippukunta on ilmoittanut uuden partiolaisen keskusjärjestön rekisteriin.
 
Suomen Partiolaisten jäsenmaksulla:
• saat kotiisi Partio-lehden
• sinut on vakuutettu. Vakuutus korvaa partiotilaisuuksissa ja matkalla niihin tai niistä pois sattuneet tapaturmat ja vahingot. Tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta partiovakuutus on toissijainen vakuutetun omiin vakuutuksiin nähden.
• saat Suomen Retkeilymajajärjestö – SMR ry:n jäsenedut
• sinulle annetaan 10 %:n alennus partiokauppojen normaalihintaisista tuotteista, ei kuitenkaan partiovarusteista kuten merkeistä tai partiopaidoista.
 
Suomen Partiolaisten jäsenmaksun lisäksi osa retkistä ja leireistä on maksullisia. Näillä retki- ja leirimaksuilla katetaan pakolliset kustannukset. Lisäksi Pyhän Laurin Ritareilla olisi mahdollisuus kerätä lippukuntakohtaista jäsenmaksua, jota lippukunta ei kuitenkaan kerää toistaiseksi. Muistathan, että maksettu jäsenmaksu on edellytyksenä partiotapahtumiin osallistumiselle sekä partiovakuutuksen voimassaololle.

Ajankohtaista

Partiovuosi 2016-2017 käyntiin!
PyLaRien johtajisto on nyt päättänyt syksyn toiminnasta ja käsitellyt jäsenjonon. Kaikille nykyisille jäsenille ja jäsenjonosta otetuille uusille jäsenille lähetetään s-posti, josta selviää mm. oma ryhmä. Jäsenjonoon voi ilmoittautua yhä liittymislomakkeella.

Liity postituslistalle
Pysy kartalla lippukunnan tapahtumista ja liity nyt postituslistalle. Liittyminen on helppoa ja vie vain hetken, voit myös poistaa itsesi listalta koska tahansa.

Aikuisia mukaan toimintaan!
Tarvitsemme toimintaamme mukaan lisää käsipareja, jotka takaavat sen, että lippukuntamme säilyy myös jatkossa elinvoimaisena ja mahdollisimman moni alueen lapsi ja nuori pääsee mukaan partiotoimintaan. Haluaisitko sinä liittyä PyLaReihin?